18 Eylül 2014 Perşembe

Cointellect'deki Değişiklikler Hakkında Resmi Bilgilendirme Geldi

Cointellect'in orjinal açıklamasını en aşağıda bulabilirsiniz.

Merhaba Madencilerimiz,

Cointellect olarak bugün itibariyle dışarıda barındırılan kontratları kamuoyuna tanıtıyoruz. Bizim geleneksel kazı kontratlarımızından farklı olarak kısa süreli istekleri karşılayabilecek daha esnek paketler sunuyoruz. Talep arttıkça daha faza kaynağı kullanıma sunabileceğiz. Böylece havuzumuz kapasitesini genişletirken, daha verimli ve daha çok seçenekli bir ürün çeşitliliği sağlıyoruz.

Barındırılan kontrat servisi sektörün önemli üreticilerinden LK Group Limited ortaklığı ile yapılmaktadır. ABD ve Kore'de de faaliyet gösteren, Çin merkezli şirket pek çok kişi tarafından kaliteli ASIC üretimi ile bilinmektedir. Ekipmanlar çevre dostu veri merkezlerinde barındırılacaktır.

Ayrıca kendi iç kaynaklarımızı da geliştirme yönünde aşama kaydettik. Uzun endüstri taramalarından sonra, Hong Kong bazlı ZeusMiner'ın projemiz için en iyi seçim olduğunu tespit ettik. ZeusMiner'dan yeni sipariş veridiğimiz minerlarımızın Aralık ayında elimizde olmasını bekliyoruz.

Bu iki firmayı da seçmek bizim için hiç kolay olmadı. Bir taşla iki kuş vurarak hem kalite hem de hesaplı seçimler yapmaya çalıştık. Bu iki noktayı da karşılayabilen seçimler yaptığımız için mutluyuz. CoIntellect olarak, kaybı azaltarak, düşük enerji tüketimi üzerine yoğunlaşıyoruz. Sonuç olarak geri dönüşü yüksek olan çözümler peşinde koşmaktayız. Bu bizim seçtiğimiz üreticileri seçerken üzerinde durduğumuz bir konu.

Bu haftadan itibaren 35 MHS yani (Megahash/Saniye) ve 65 MHS'lik iki yeni paketi sizlere sunuyoruz. Bu paketlere Contract Manager sayfası üzerinden erişebileceksiniz ve ödemede bitcoin ya da kredi kartı ile ödeme seçenekleri kullanılabilecek.

Her zamanki gibi destek ekibimize her türlü soru ve endişelerinizi paylaşabilirsiniz.

Bol kazançlı günler,
CoIntellect Ekibi





Greetings Miners,

Today we are excited to announce the introduction of hosted contracts. Unlike our traditional mining contracts, hosted contracts will offer a little bit more flexibility in terms of satisfying short term demand. As demand increases, we can simply allocate more resources remotely. This solution effectively expands our pool's capacity, increases our pool's efficiency, and enables more product variety for our users.

The hosted contract service will be provided in partnership with the reputable hardware manufacturer LK Group Limited. With divisions in both the United States and Korea, the China-based company is highly regarded by many as a quality ASIC manufacturer. Our equipment will be co-located in their environmentally friendly datacenters.

We have also made great progress in expanding our own in-house resources by acquiring more high-efficiency miners. After conducting extensive industry research, we concluded the Hong Kong based manufacturer ZeusMiner would be the best choice for our project. We have placed a sizable order for next generation high efficiency miners from ZeusMiner. The order is expected to be delivered sometime in December.

Our decision to select these two manufacturers was not easy. We wanted to strike the perfect balance between quality and affordability. We are happy to be passing on these savings to the users of our platform. As a company, CoIntellect is concerned with minimizing waste, encouraging conservation, and making efficient use of energy. As a result, we are exploring the possibility of housing our equipment in recycled enclosures. This is an option our manufacturers would be able to provide us with.

Starting this week, two new plans will be offered: 35 MH/s (megahashes per second) and 65 MH/s. You will be able to access these plans through your "Contract Manager". These contracts will also be available for purchase via Bitcoin or VISA/MasterCard.

As always, feel free to contact support if you have any additional questions or concerns regarding these recent changes.

Have a profitable day,
CoIntellect Staff

1 yorum:

  1. Btcturk,Binance,Paribu güvenilir mi değil mi yazlarımız:

    1- Btcturk güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: btcturk güvenilir mi
    2- Binance güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: binance güvenilir mi
    3- Paribu güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: paribu güvenilir mi

    4- Binance güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: binance güvenilir mi

    YanıtlaSil